KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Megtörik a Panini hegemóniája? Pont matricafronton? Pont Olaszországban?

2017. december 22. - Beniiiiii

Ha fociskártya vagy matrica, akkor az utóbbi évtizedek a Panini hegemóniájáról szóltak. Persze, Anglia és a Premier League soha nem volt az ő terepük, mint ahogy a Topps szerezte meg a Bundesliga kiadási jogát és a Bajnokok Ligáját is, de hogy hazai pályán, egy kis gyártó, ráadásul pont a hagyományos Calciatori matricasor megjelenésekor pörköljön oda egyet a Panininek, az mégiscsak hallatlan.

Pedig ez történt! Ugyanis az Euro Publishing – amely többek között számos matricáskönyvet jelentet meg minden évben – megszerezte néhány élcsapat saját matricasorának kiadási jogát. Az albumokba egyenként 250 körüli matrica ragasztható, egyelőre ezekről a csapatokról jelennek meg sorozatok (illetve lehet, hogy van több, én ennyit találtam):
• AC Milan
• Inter Milan
• Juventus

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr8713518535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása