KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Két megtévesztésg hasonló Nikolic kártya, de csak az egyik "igazi"

2018. március 20. - Beniiiiii

A Topps MLS Stadium Soccer sorozatában kétféle Nemanja Nikolic (Chicago Fire) aláírt lap jelent meg. Az egyik az álló formátumú base lap aláírt változata, a másik a fekvő formátumú mindössze 30 példányban kiadott "Lone Star Signatures" inzert-variáns. Utóbbi ritka, mint a fehér holló, de a Topps elkövette azt a galádságot, hogy egy ezzel gyakorlatilag mindenben megegyező, attól alig megkülönböztethető digitális kártyát is kiadott a Topps Kick "sorozat" részeként. Nézzétek csak:

niko-2.jpg

niko-1.jpg

Na? Melyik, melyik? Sehol egy azonosító felirat vagy legalább egy kis izémizé vagy bigyó. Semmi. Nuku. Annyi se... Még az aláírás fölött is ugyanúgy figyel a "Topps certified autograph issue" felirat. Szemre az egyetlen különbség, hogy az alsón egész halványan kivehető az aláírást hordozó matrica körvonala. Az a Stadium-sorozatban megjelent fizikai kártya ugyanis. Meg persze más egy kicsit az aláírás színe is, csakhogy a szín, mint tudjuk, fotózás/szkennelés kérdése is, ha csak egy kártyát látunk, az túl sokat nem mond.

Aki ilyet keres, az nagyon figyeljen, remélem minden eladó őszinte lesz, és jelzi, ha a kártya digitális (ha a KICK szót meglátjátok a leírásban, az már önmagában a digitális sorozatot jelzi). Persze, tudom, hogy sokan a digitális kártyákat is gyűjtik, csak nehogy úgy járjon valaki, hogy fizikainak gondolja, kifizeti, és nem kap érte semmi kézzel foghatót.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr713756090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása