KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

A Panini hivatalosan is bejelentette a National Treasures Soccer sorozatot

2018. március 28. - Beniiiiii

Amely más sportokból már jól ismert, és pár hónapja az egyik játékos véletlenül már el is spoilerezte az érkezését. Különlegessége, hogy nincsenek benne klubcsapatok, a játékosok csak válogatott mezben szerepelnek rajta.

A megjelenés előzetes dátuma június 13, és a dobozár (kapaszkodjatok meg) 495 dollár lesz. Legalábbis kezdetben, mert a kereslet simán tolhatja még feljebb. Ez az ár még az Immaculate-nél is magasabb, igaz, a dobozokban némileg több kártya is lesz ennyi pénzért.

A sorozat leosztása: kartononként 4 doboz, dobozonként 10 kártya, melyekből:
– 1 base card
– 3 vagy 4 memorabilia (azaz mezdarabos, esetleg lehet benne cipődarabos, vagy stoplidarabos is, mint a korábbiakban, ezt még nem tudjuk)
– 4 vagy 5 autographs, azaz aláírt kártya (hivatalosan 8 AU vagy memo, melyből legalább 4 AU, de a legvalószínűbb a 4-4 leosztás)
– továbbá egy darab, amely lehet memorabilia, AU, vagy minden negyedik dobozban (azaz kartononként egy darab) dual autograph booklet, azaz dupla aláírt kis "kártyakönyvecske".

Valamennyi kártya számozott, maximum #/99-ig. Természetesen a Panini telepakolta inzertsorokkal, melyekből egyelőre hét ismert, és valahol már elkottyantották, hogy bizony egyesek ezek közül ún. photovariation-ben is megjelennek, azaz az adott játékos adott inzertsorban lévő kártyájából többféle is lesz, melyek csupán a játékos képében térnek el.

Új aláírót eddig keveset jelentettek be: Philippe Coutinho, Michy Batshuayi, Marc Wilmots, Wesley Sonck, Jared Borgetti, Landon Donovan.

A képek egyelőre látványtervek, amikben lehet még némi változás.

Mielőtt bárkiben felmerülne, hogy na jó, ennyi pénzért gyűjtse a hóhér, és micsoda dolog már, és hányadik bőr... annak jusson eszébe, hogy bizony, amikor a tehetős gyűjtők rákattannak egy-egy ilyen horror-áru új sorozatra, az bizony erősen lefelé hajthatja a korábbi sorozatok kártyáinak árait a másodlagos piacon, ezzel lehetőséget teremtve a kevésbé tehetős gyűjtőknek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr8613785342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása