KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

A lengyelek is kijöttek a saját VB-sorukkal

2018. április 03. - Beniiiiii

A németek után a lengyelek is megjelentették a saját VB-sorukat, amely március 29-e óta elérhető. A sorozat 198 kártyás, csomagonként 5 lappal. Úgy tűnik a Panini a maga teljesen megmagyarázhatatlan húzásával, a saját VB-soruk 50%-os áremelésével, és a temérdek inzert nélküli csomaggal, ha mást nem is ért el, de egyre több helyen gondolják úgy, hogy érdemes saját sorozatba vágni. (Ajaj, azok a fránya exkluzív szerződések, ugye? Túl sokba került volna a kizárólagosság?) Hát, ha ilyen sorozatok lesznek a húzásotok eredménye, akkor köszönjük Panini ;)

polska_3.jpg

polska_4.jpg

polska_2_1.jpg

polska_1_1.jpg

Ahogy ezen az utolsó képen is látszik (igaz, nagyon pici rajtuk a felirat) de a sorozatban ez a 10 limitált kiadású kártya is megtalálható.

A képek és az információ forrása a Cartophilic:
https://cartophilic-info-exch.blogspot.hu/2018/04/pzpn-polski-zwiazek-piki-noznej-aczy.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr1413801566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása