KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Máris itt az első tévnyomat a World Cup Russia 2018 matricasorból

2018. április 05. - Beniiiiii

A grafikusok nem szeretnek mindig előröl kezdeni mindent, ezért ha megterveznek valamit, általában egy már meglévőt alakítanak vagy dolgoznak át. Ilyenkor néha elfelejtődnek dolgok... Amint látjuk, a brazil Firmino matricáján véletlenül az egyesület, a Liverpool is brazil lett. Persze egy javított változat is elérhető már belőle:

firmino_1.jpgfirmino_2.jpg

Akik nem csak a kártyákat és matricákat gyűjtik, de a játékosokat is behatóan ismerik jogosan hiányolnak valamit a képről. Hová lett Firmino tetoválása a nyakáról? Leretusálták volna? Nem, a megoldás ennél jóval egyszerűbb:

firmino_1.jpgfirmino_3.jpg

Egész egyszerűen kölcsön vették Gabriel Jeus testét, és arra retusálták rá Firmino fejét. Még a meze is ugyanúgy gyűrődik mindenhol.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr6613812716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása