KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

A brazil parlamentben is vébé-matricáznak a képviselők

Mikre nem bukkan az ember sorozat

2018. április 06. - Beniiiiii

A két kép tegnap készült a brazil törvényhozás képviselőházában. Ki akar költségvetésről vitatkozni, nyugdíjakról, családtámogatásokról tárgyalni, pláne olyan salátatörvényt hozni, amelyben el van rejtve, hogy ezentúl a borostás kormánypárti képviselők szomszédjainak nem kell adót fizetni a legalább 17 szobás vadászkastélyok után... amikor megjelent a Panini új matricásalbuma a focivébé alkalmából.

brazil_parlament_1.jpg

brazil_parlament_2.jpg

Nosza, ragasszunk képviselőtársak, tényleg, 326-os számú matricád van cserére, mert tudok adni érte egy 412-est! Neymart láttad már, milyen szépen mosolyog? Remélem, felépül a vébére! Vigyázz már, hát ferdén ragasztod, se siess annyira. Pesze, Willian és David Luiz haja még mindig vicces. És hová lett Firmino tetoválása a nyakáról? Ezt a helyszínt szerinted hogy kell kiejteni? Valami karaszna... krazsna... ja, nem, krazsno... mittudomén. Na, mi van, te is elfogytál? Melyikünk oson ki a büfébe egy pár új csomagért???

ui: Persze ők keményfedeles albumba nyomják, ami nálunk vélhetően nem fog megjelenni, de persze reménykedjünk...

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr1713815156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása