KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Első képek a Topps Premier League Platinum sorozatból

2018. április 12. - Beniiiiii

Amely még nem elérhető sem Európában sem Amerikában, a képek vélhetően egy ázsiai bontásból származnak. Elsőre kifejezetten tetszetősek, úgy vélem, ha a dobozára nem kúszik 90-100 dollár fölé, és nem jönnek sorra a komolyabb aláírt lap nélküli dobozok, akkor igen kedvelt sorozat lesz a gyűjtők körében.

(Zárójelben: Nem tudom ki az az eszement, aki ilyen számozott lapokat védőtok nélkül, csupaszon, a sarkuknál fog marokra, aki felismeri meneküljön tőle!!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr1613830058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

J. és B. 2018.04.13. 16:37:05

Nem értem a Topps-ot (meg a Paninit). A baseball kártyáik mindig sokkal szebbek, mint a soccer kártyák, Előbbiek akció-közbeni, gyönyörű meccsképekből állnak, míg a focikártyák háttere általában kreatívokból áll. De miért???

Beniiiiii 2018.04.16. 20:17:04

A Topps ezt műveli ki tudja mióta a Match Attax sorozatokkal is, abból talán a legelső 2006-os (csálénvágott) vb-sor volt az egyetlen kivétel.
süti beállítások módosítása