KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

A Panini aláírt kártyákkal is tömi a World Cup Prizm 1st Off the line kartonjait

2018. április 18. - Beniiiiii

Mától rendelhetők a World Cup Prizm sorozat extrákkal tűzdelt "1st Off the line" spéci kartonjai, melyekben az összes többin felül megtalálhatók a /5-ös Blue Shimmer fantázianevet viselő parallelek is. Ezek máshonnan nem húzhatók.

Számoljunk csak. Az alapsor 300 darabos, azaz összesen (300*5=) 1500 ilyen lap készült, amelyekből ha minden dobozba kerül 1-1 darab (ez nem túl valószínű, de amíg az előfordulási arány nem ismert, számoljunk ezzel), az akkor is minimum 125 ilyen karton.

Illetve több is lehet, hiszen a Panini által közreadott friss galériából az is kiderült, hogy ezeknek aláírt variánsai is lesznek. Kérdés, hogy azon játékosokból, akiknek ilyen /5-ös aláírt Blue Shimmer lapjai is készültek, lesznek-e "normál", azaz nem aláírt /5-ös Blue shimmerjei, vagy sem. Tehát ez a szám kissé még növekedhet:

fol-01.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr513846006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beniiiiii 2018.04.18. 18:29:59

Kettő (azaz 2) perc alatt fogytak el a Panini online webshopjában a 1st Off the line dobozok. Mi lesz itt...
süti beállítások módosítása