KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Panini Donruss Soccer 2016/17 • dupla blaster dobozos bemutató bontás

2018. január 01. - Beniiiiii

A Donruss az egyik legkedveltebb, de legmegosztóbb széria a fociskártya gyűjtők körében. Sokan nem tartják igazi prémium sorozatnak, hiszen az alapkártyái egyszerűbb papírlapok a Prizm vagy a Select ezüstös csillogású lakkozott lapjaihoz képest. Ellenben a felépítése ugyanolyan, mint a prémiumsoroknak, az alapkártyáknak számos színváltozata van (ezüst, arany…), sőt, számozott és aláírt lapok is előbújhatnak belőle (mezdarabosok nem).

Ez az olcsóbb, kisebb kiszerelés, amelyből (legalábbis elvben) sem számozott, sem aláírt lap nem jöhet, ellenben csak ebben található az alapkártyák lila színváltozata. Nekünk is nagy meglepetést okozott, milyen szerencsés kézzel bontottunk (ráadásul újév napján, így ha igaz a mondás, egész évben ezt fogjuk csinálni)!

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr10013539005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása