KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Már rendelhető angliából mindhárom kiegészítő subset a Match Attax Champions League sorhoz

2018. január 12. - Beniiiiii

Ezen a héten jelent meg Angliában is a Match Attax Champions League 2017/18 sorozat. Ott azért csúsztatják ilyen sokat más országokhoz képest, hogy ne rontsák az ősz elején megjelenő Premier League sorozat eladásait. A sorozathoz háromféle Midi Tin jelent meg, bennük az egyenként 15-15 darabos exkluzív szettekkel:
• New Signings
• Club heroes
• Game Changers

miditins.jpg

Ugyan néhány országban ez a kiszerelés már korábban is kapható volt, de mivel csak most jelent meg Angliában, így a kiadó Topps webshopjából is csak mostantól rendelhető. Csupán halvány reményt látok rá, hogy idehaza is terjeszteni fogják, talán egy pár hetet még érdemes kivárni a megrendelés előtt. A Toppsdirecten egyenként 10 angol fontért árulják őket, 60 kártya található bennük, ebből 1 garantált arany limitált, egy 15 darabos subset, valamint 44 további kártya.

Innen rendelhető: https://www.toppsdirect.com/uefa-champions-league-match-attax-2017-18-mega-tin.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr7913568705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

John Summer 2018.01.18. 13:50:45

Szia,

először is köszönöm, hogy mindig írsz a friss hírekről. Én se sok esélyt látok ezekre a dobozokra, bár a Panini dobozokat elég jól viszik..
süti beállítások módosítása