KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Topps Match Attax Champions League 2017/18 – 3 fémdobozos bemutató bontás: New Signings • Game Changers • Club Heroes

2018. április 07. - Beniiiiii

A 2017/18-as Bajnokok Ligája sorozat magyarországi megjelenéstől számítva több hónapot vártunk, hátha idehaza is elérhető lesz az a három közepes fémdoboz, melyek mindegyikében egy-egy olyan exkluzív, 15-15 darabos sor található, mely kártyák sem csomagokból, sem másfajta kiszerelésekből nem húzhatók. Végül Angliából érkeztek, mi pedig gyorsan ki is bontottuk mindhármat.

A háromszor 15 exkluzív kártya mellett találtunk 1-1 arany limitáltat is: Robert Lewandowski, Marco Reus és Gabriel Jesus. Ha kíváncsi vagy mind a 45 (+1) exkluzív lapra, nézd meg a fenti videót, ha most nincs rá időd egy rövid ízelítőt azért itt is mutatunk:

2018-04-07-1.jpg

Sajnos ezek a kiszerelések idehaza nem jelentek meg, de Angliából, a Topps honlapjáról még rendelhetők. Szerencsére pontosan meg is tudjuk adni, hogy melyikből hány darabot szeretnénk – korábban ezek "ömlesztve" voltak rendelhetők, csak rimánkodni lehetett, hogy ha 3 midi tint rendelünk, akkor lesz annyira intelligens a csomagolómunkás, hogy mindegyikből 1-1 darabot küld.

2018-04-07-0.jpgA Topps ezeket kifejezetten olcsón küldi, a három fémdobozra a postaköltség csupán 5 font.

Ugyan más európai országok webshopjaiból is rendelhetők, de mivel "nice price"-osítva vannak, az egyenként 15 eurós vételár jóval drágább, mint a 10 angol font.

A Toppsdirect oldala e három kiszereléssel:
https://www.toppsdirect.com/catalog/product/view/id/84027

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3213816470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása