KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

A World Cup Prizmből is jönnek "1st Off the line" kartonok

2018. április 14. - Beniiiiii

Mit szépítsük, a Panini annyi bőrt húz le a gyűjtőkről, amennyit lehet. Kosaras soroknál vezették be az ún. "1st Off the line", azaz a gyártósorról elsőnek legördülő kartonokat, melyeket persze csekély számban hoznak forgalomba, és bizony valamelyest drágábbak is, hiszen tele vannak tűzdelve "jósággal". Többről van szó, mint a szokásos, értékes kártyákkal telepakolt első/korai kartonokról, amivel a gyűjtőket beetetik, majd amikor már sokan gyűjtik, jönnek az átlagos kartonok. Mert bizony a rövidesen megjelenő World Cup Prizm sorba is tettek egy parallelt, ami csak ezekből az exkluzív, korai kartonokból húzható, a "normál" kiszerelésekből nem.

Ez a /5-ös "Blue shimmer" fantázianévre keresztelt variáns (nem is néz ki rosszul):

blueskimmer.jpg

Ide a bökőt, hogy a gyűjtők rövidesen Blue "skimmer"-nek fogják hívni (ami lefölözést jelent, míg a shimmer csillámlást).

A kép forrása: Panini America/Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr5713831142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása