KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Két perc alatt fogyott el az 1500 "1st Off the line" World Cup Prizm doboz!!!

2018. április 18. - Beniiiiii

Ezek csak a Panini webshopjából voltak elérhetők, kartonokat nem, csak szóló dobozokat árultak. Nem tévedés, attól a pillanattól, hogy aktiválták a terméket kettő perc alatt fogyott el az 1500 doboz, egyenként 120 dolláros áron. Fejenként maximum 6 dobozzal lehetett rendelni, így lehet, hogy csak 250 rendelés volt. Ugyanannyiért adták őket, mint amennyibe innentől fogva a "sima" dobozok kerülnek.

1stoffbox.jpg

Az 1500 doboz pont annyi, mint az alapsor 300 játékosa megszorozva 5-tel. Csakhogy ennél több extra kártya került ezekbe a dobozokba, hiszen a Panini honlapján ez áll:

"Look for one EXCLUSIVE Base Set Blue Shimmer #'d/5 and 1 Signatures Prizm Blue Shimmer in every First Off the Line box!"

Tehát az 1-1 db aláíratlan /5-ös Blue Shimmer parallel mellett 1-1 további aláírt Blue Shimmer is van a dobozokban – utóbbiakból biztosan nem készült háromszáz féle, tehát ezek vagy számozatlanok, vagy magasabban számozottak, ez idővel úgyis kiderül.

-----------------------------------------------

UPDATE: Annyi kiegészítést tennék, hogy az egyik nagy nemzetközi Facebook-csoportban valaki írta, hogy a Panini Store telefonos appjától nemrég kapott egy üzenetet, miszerint ott rövidesen elérhető lesz ez a kiszerelés. Ez lehet rendszerhiba is, mondjuk egy megkésett üzenet, de azt is jelentheti, hogy a Panini mégsem egyszerre dobta elénk az összes ilyen dobozt. Utóbbira nem látok túl sok esélyt, ám ettől még persze lehetséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3813847826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása