KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Megjelent a Topps Match Attax Premier League, és decemberben jön a prémiumsor is

2018. szeptember 28. - Beniiiiii

Már a boltokban a több, mint 500 kártyás idei Match Attax Premier League sorozat. Csapatonként a megszokott 18 kártyával, plusz a végén az inzertsorok. Amiből egyedül a Man of the Match 60 kártyás lesz, és négy, egyenként 15 darabos sor is csak a nagy fémdobozokból jön majd. Ha úgy lesz, mint tavaly, akkor az egyes kiszerelésekben egy-egy ilyen sor összes kártyája benne lesz, és tudni lehet majd, hogy melyikben melyik található (mennyivel korrektebb így, mint a Panini "nem mutatom meg", ráadásul így mérem, úgy mérem módszere). Kétféle alapkiszerelés lesz: normál 8 kártyás csomag 1 angol fontért, és egy 15 kártyás "fat pack" 2 fontért - utóbbiban legalább három "shiny" kártyát (van rá jobb magyar szó a csillogósnál?) garantálnak.

Ráadásul már az első nap megtalálták a sorozat első misprintjét, azaz hibás kártyáját - ezúttal nem lövöm le, könnyű észrevenni:

2018-09-28-ma-misprint.jpg

Bejelentették azt is, hogy a Premier League idei prémumsora ezúttal a Chrome dizájnjával jelenik meg, a terv szerint december 21-én. Egyelőre csupán néhány látványos képet kaptunk róla:

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr5914268009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása