KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Rövid, de minőségi focis prémiumsort jelentet meg a Leaf

2018. október 09. - Beniiiiii

A Soccer Immortals Collection 2018 sorozat decemberben jelenik meg. Összesen 16-féle base lap lesz benne és 4 inzert. Továbbá 14-féle "szóló" aláírt, 16 duo-, hat trio- és egy féle quad-aláírt kártya. A kiszerelés igen szűkös, egy dobozban egy csomag, abban csupán 3 base vagy inzert, és egy aláírt kártya. A dobozár 250 dollár körül lesz. Kartononként 4 doboz pedig 900 dollár körüli áron várható. Nade milyen aláírtak lesznek benne... Messi, C. Ronaldo, Ronaldinho, "az igazi" Ronaldo, Gerrard, Rooney, Coutinho, Suarez, Pelé... persze mindenki azon fog imádkozni, hogy nehogy Hope Solo jöjjön belőle (bár a másodlagos piacon annak is lehet korrekt ára).

2018-10-09_leaf.jpg

A sorozat dizájnja nekem egy kicsit a Flawless-t és a National Treasures-t idézi. A kiadott képek alapján várhatóan az aláírások is matricások lesznek (a Leaf-nél ez megszokott, többnyire a Paninitől vásárolja ezeket). Mindenesetre, akit csak az aláírás izgat és nem a kártya értékállósága, érdemes majd figyelnie e lapokat a megjelenést követően, mert egy Panini-kiadású kártyának sokszor csak a felébe-harmadába kerülnek.

A sorozat checklistje (ellenőrzőlistája) a Cardboardconnection-ön:
https://www.cardboardconnection.com/2018-leaf-immortal-collection-soccer-cards

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3214292723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása