KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Öt új focis Kaboom! kártya jelenik meg ma este

2018. december 13. - Beniiiiii

Amelyek kizárólag a Panini Rewards-programban lesznek elérhetők. Aki gyakrabban vesz részt csoportbontásokban (group break-ekben), vagy maga is rendszeresen bont prémiumdobozokat, egész biztosan találkozott már ezekkel a kis kódos kártyákkal, amikből az olcsóbb sorozatok dobozaiból alacsonyabb, a drágábbakból magasabb pontértékűek húzhatók. Ezek válthatók be a Panini Rewards oldalán kártyákra, emléktárgyakra, most éppen Kaboom!-os csomagokra is.

2018-12-13.jpg

Ma este - magyar idő szerint 9 órakor - egy 50 darabos Kaboom!-sor válik elérhetővé, melyek többsége kosaras, NFL-es, akad egy pár baseballos is, de 5 kártya focis lesz belőle: Messi, Neymar, Cristiano Ronaldo, Mbappé és Pulisic. Ráadásul első ízben ezeknek színes paralleljei is lesznek: /10-es arany és az 1/1-es zöld. Csomagonként két kártya lesz bennük, és fejenként maximum 5 csomag rendelhető (nyilván több accounttal, más címekre ez kijátszható).

Ám elég borsos áron fogják mérni, egy ilyen két kártyás csomag 2500 rewads point-ba fog kerülni, amit leginkább úgy forintosíthatunk, hogy a másodlagos piacokon jellemzően 20 pontot kapunk egy dollárért. Azaz a 2500 rewards point 125 dollárba kerül, ami uszkve 35 ezer forint. Tehát a két zsákbamacska kártya darabja 17-18 ezer forintból szerezhető meg.

Kétségtelenül lesznek benne olyan hitek, amik ennek a pénznek akár a többszörösét is visszahozhatják, és nyilván sokan fognak rástartolni, hiszen ezek a legkeresettebb kártyák között vannak (kosarasban eddig 3 sorozatban volt Kaboom!-lap, focisban még csak a legutóbbi Select-szériában). Úgy vélem, a Panini ezt is frontloadolni fogja, azaz az első csomagokban vélhetően jóval több színes parallel lesz, mint a későbbiekben, hogy azokat minél többen lássák, és erre költsék a pontjaikat, tehát ha valaki "vásárolna" ezekből, nem nagyon éri meg kivárni.

Az új szett majdnem összes Kaboom!-lapja a Panini blogján:
https://blog.paniniamerica.net/2018/12/11/panini-rewards-brings-color-to-kaboom-for-rare-site-exclusive-insert-set-gallery/

A Panini Rewards-oldala: https://exchange-paniniamerica.net/

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr7514476212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása