KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Négy dobozkából ki is jön a Match Attax Road to Madrid összes kártyája

2019. január 24. - Beniiiiii

Ami tulajdonképpen az idei Bajnokok Ligája-sorozat kiegészítő sora. Szóval nagy cserebere nem lesz, mert négy számokkal jelölt dobozból annak az összes (212+4 db) kártyája kijön. Tipikus Topps hozzáállás, hogy ezek Németországban, Franciaországban, Spanyolországban, Portugáliában, sőt, az USA-ban is elérhetők lesznek, ám Angliában nem. Ezt meg is erősítette egyik képviselőjük egy angliai kártyagyűjtő-találkozón, mondván annyira friss az alapsor (amit ott csak januárban hoztak ki, hogy ne vágjanak keresztbe az ősszel megjelent Premier League soruknak), hogy Angliában nem fogják kihozni ezt az extrát.

A négy dobozon számok jelölik melyik, melyik, így elég mindből 1-1 darabot venni, hogy meglegyen a teljes kiegészítő sorozat. Amely német webáruházakból már rendelhető is akár. Darabonként 10 euróért (a postaköltség nyilván mindenütt más). Hazai forgalmazásról még sajnos nincs hírünk, reméljük, nem kell majd messziről hozatni. Csurig lesz csillivilli inzertekkel, és újdonság még, hogy jó néhány kártya olyan csapattól is lesz benne, amelyek az alapsorban egyáltalán nem szerepeltek, ilyen például a Shakhtar Donyeck, a CSKA Moszkva, Crvena Zvezda vagy az Ajax.

Németországban február 20-tól ígérik a kiszállítást a webáruházak.

A teljes checklist megtekinthető a Cartophilicen: https://cartophilic-info-exch.blogspot.com/2019/01/topps-uefa-champions-league-match-attax_17.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr814585940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása