KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Olyan kártyával reklámozza a jövő héten megjelenő Gold Standardot a Panini, ami kimaradt a sorozatból

2019. december 04. - Beniiiiii

A gyártók általában pár hónappal a megjelenés előtt közzétesznek képeket, hogyan is fognak kinézni az új sorozatok kártyái. Nos, egy ideje ismert, hogy a focisok is kapnak egy Gold Standardot (ízlés dolga, hogy a sok csilivili kinek, mennyire jön be).

A 100 darabos alapsor kártyái /79, /29, /19 és 1/1 variánsokban jelennek meg, ez összesen 128 darab, így könnyen kiszámolhatjuk (mivel ezekből egy-egy számozott parallel lesz fixen dobozonként), hogy összesen 12.800 doboz jelenik meg, azaz maximum 1066 karton.

(A matekos agy működébe lép: ha minden dobozban 1 számozatlan és 1 számozott base lap lesz, akkor számozatlanból pont annyi lesz, mint számozottból összesen, tehát 128 darab.)

Kapunk továbbá 24 (!) inzertsort, akad köztük, amelyben összesen 45 darab kártya jelenik meg. Lesznek olyan 30-50 kártya közötti inzertsorok is, melyekből kártyánként összesen egy-egy darab lesz, azaz ezek mindegyike 1/1! Az aláírók sorában természetesen Cristiano Ronaldo és Messi is megtalálható, viszont most mintha a Panini egy kicsit több legendát tett volna bele, amit jó iránynak tartok, ám többségük igen kis mennyiségben: Buffon, Casillas, Luigi Riva, Van Basten, Baggio, Dino Zoff, Totti, Forlan, Maradona, Cannavaro, Matthaus, Maldini, Henry, Xavi, Suker, Hurst, Rush, Michael Laudrup, Kahn, Raul, Rossi, Makelele...

A dobozonkénti hét kártyából egy számozatlan base, egy számozott base, két inzert és csak három mezdarabos és/vagy aláírt lesz, azaz normál esetben két aláírta számíthatunk, amihez képest nem is tűnik annyira húzósnak a 160 dollárról induló dobozár (jó, nem is kevés!)

Ja, mivel is indítottam a címben? A sorozatot reklámozó néhány kép között ez is megtalálható volt:

2019-12-04-a.jpg

Bal oldalon Kevin de Bruyne belga válogatott mezdarabos kártyája. Nos, nemhogy de Bruyne maradt ki a sorozatból, de abban egyetlen belga kártya sem lesz. Biztosan tervezték, hiszen a Molten memorabilia inzertsor 30 kártyájából hiányzik a 23-as, tehát ott a "lyuk", a helye.

2019-12-04-b.jpg

A sorozat teljes checklistje már megtalálható a CardboardConnection oldalán, megjelenése december 13, azaz jövő hét péntek:
https://www.cardboardconnection.com/2019-20-panini-gold-standard-soccer-fifa-cards

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr5615337522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

REM. 2019.12.05. 17:31:22

Jó írás, annyit jegyeznék meg, hogy a basesor is szamozott lesz /128-ig
süti beállítások módosítása