KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Egérrágta, eső áztatta "valami" 21 dollárért!

2017. december 14. - Beniiiiii

A képen látható valamit inkább ne is nevezzük kártyának. Valaha az volt, az eladó bevallása szerint is a padláson ázott egy évtizedig. Csakhogy ez eredeti darab, Michael Jordan rookie-kártyája, azaz legelső megjelenése sportkártya-sorozaton. Olyan keresett, hogy már háromféle hamisítvány is megjelent, az óvatlan vagy tapasztalatlan vásárló ezekbe könnyen bele is szalad. Olyan, amilyen, de legalább nem hamis, 12 licit érkezett rá, ami ugyan nem kimagasló, de a kártya állapotához képest azért igen jelentős.

Sajnos se Messi se Cristiano Ronaldo nem nemzetközi sorozatban kezdett kártyán, hanem portugál és spanyol kiadású Panini-rookie kártyáik vannak, és a piacon az amerikai gyűjtők nehezen magyarázható reménykedésének köszönhetően (hátha egyszer világsztár lesz) kisebb vagyonokba kerülő jobb Pulisic kártyák sem rookie-k, mert kártyaként ő is európában, egy Bundesliga sorozatban kezdett.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr9513517753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása