KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Refraktoros focicsukát valaki? Nem vicc, a Topps és az Adidas megcsinálták!

Mikre nem bukkan az ember sorozat

2018. július 09. - Beniiiiii

Természetesen mindegyik számozott is, gondolom kb. 39-től 45-ig, szóval nem úgy, mint a kártyák. Bár állításuk szerint ezek az Adidas Afterburner és Icon (cipő)modellek a Topss sportkártyáit idézik. Hát... nem is tudom, jól hangzik, de nézzétek meg és döntsétek el magatok:

Persze, ha egyszer bevált valami, azzal miért ne próbálkozzanak be több területen is. Furcsa hibrid lett, nem is értem, miért nem a filmes kártyasorozataihoz nyúlt a Topps, milyen jól hangzana egy Topps-Adidas refraktoros Predator :)

Az eredeti cikk némileg több infóval:
https://solecollector.com/news/2018/06/adidas-baseball-topps-baseball-cards-adizero-baseball-cleats-trainer

(Kis magyarázat, aki esetleg ne tudná: a refraktoros jelző prémium sportkártyasorozatok azon lapjaira vonatkozik, amelyek szívárványos csillogásúak. Ezek az alapkártyák legkevésbé ritka színváltozatai, azaz paralleljei.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr2814103239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása