KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Pelé mezdarabos kártyák a Nobilityben

2017. augusztus 30. - Beniiiiii

Fel lehet fogni kedvcsinálónak (beetetésnek), de talán az utóbbi időben a jersey és patch cardokban található mezdarabok eredetiségére vonatkozó sok kérdésnek is lehet köze ahhoz, hogy a Panini igyekszik minden kétséget kizáróan bizonyítani, hogy a Nobility Soccer kártyáiban aztán tényleg tuti mezdarabok lesznek. Most bemutatták azt a „match-worn” Santos mezt, ami a Pelé-kártyákba kerül.

Nem értem, hogy ha már meccsen viselt mez, akkor miért nem lehet megnevezni azt a bizonyos meccset, de ki tudja... Kíváncsian várom az első ilyen kártya hátoldalát, rá lesz-e írva :) Mindenesetre ez mindenképpen haladás az eddigi „player worn” darabokhoz képest!

Nekem is feltűnt, hogy az utolsó képen hogyan lehet, hogy a kártyában már benne van a meznek egy darabja, miközben a kártya a sértetlen mezen figyel, de jobban megnézve, az a kép "fotosop", ami a kártya által vetett természetellenes árnyékon is látszik.

Az eredeti cikk (és még több kép) a The Knight’s Lance-en:
https://blog.paniniamerica.net/2017/08/28/soccer-icon-pele-plays-key-role-in-upcoming-2017-nobility-soccer-preview-gallery/

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr6213510525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása