KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

16 magyar kártya jelent meg a friss EB-selejtező sorozatban

2019. április 24. - Beniiiiii

Amely tegnap óta már idehaza is kapható. A csomagok egységesen 350 Ft-ba kerülnek, és úgy tűnik az idén a Panini nagyobb gondot fordít arra, hogy könnyebben kigyűjthető legyen, ugyanis egymás után számolnak be a gyűjtők arról, hogy ha bontanak egy adott kiszerelést, abból alig, vagy egyáltalán nem jön dupla.

A sorozat csapatai - így a magyar is - 9 alapkártyát kaptak, ehhez jön még három magyar csillogós és négy limitált kártya. Úgy tűnik, hogy a hazai kezdőcsomagban a 3 limitált kártya közül egy mindig (vagy nagyon magas arányban) magyar.

Magyar Team Mate lapok:
100. Gulácsi Péter
101. Lang Ádám
102. Willi Orbán
103. Kádár Tamás
104. Fiola Attila
105. Lovrencsics Gergő
106. Nagy Ádám
107. Kleinheisler László
108. Szalai Ádám

Magyar Fans' Favourite
254. Dzsudzsák Balázs

Magyar Rising Star
283. Sallai Roland

Magyar Game Changer
343. Szalai Ádám

Magyar Limitált kiadások:
• Gulácsi Péter
• Sallai Roland
• Kádár Tamás
• Dzsudzsák Balázs

Ezek közül Gulácsi Péter limitált kártyája Németországban is megjelent Multipack kiszerelésben, Gulácsi, Sallai és Kádár limitáltjai pedig már magyar starterekben is feltűntek. Dzsudzsákról még nincs hírem.

A sorozat lapjai (a vb-sorral szöges ellentétben) igen jó minőségűek, az inzertsorok (na jó, nevezhetjük őket csillogós lapoknak is) kifejezetten tetszetősek, de a legkülönlegesebbek mégis talán a laminált műanyag Nations League kártyák, ám mivel a Nemzetek Ligájában a magyar csapat nem szerepelt túl jól, ezért ebben magyar lap nincsen sajnos.

A Panini amúgy kivételesen közzétette, hogy a Magyarországon forgalomba hozott (illetve hamarosan forgalomba kerülő) kiszerelésekben mely limitált kártyák fordulhatnak elő. A lista itt található: https://roadtoeuro2020.paniniadrenalyn.com/hu_hu/limited-edition

Aki pedig mind a 83 eddig ismertté vált limitált lap listájára kíváncsi, keresse fel az angol nyelvű Cartophilic blogot: https://cartophilic-info-exch.blogspot.com/2019/04/panini-adrenalyn-xl-road-to-uefa-euro.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr1514784916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása