KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Messivel indítja új Bajnokok Ligája sorozatát a Topps

2019. május 01. - Beniiiiii

Várható volt, hogy egyre másra hozzák majd ki a sorozatokat a megmaradt licenceikhez (BL, Bundesliga), miután elveszítették a Premier League kiadási jogait. Így a Bajnokok Ligájára is kiterjesztik a Living Set sorozatukat, amely elég régóta fut már baseball-kártyákon.

Arról még nincs infó, hogy ezek csupán 24 órán át lesznek rendelhetők, vagy (akár csak a kezdeti időkben) hosszabb időablakkal. Viszont a Living Set alapvetésének ezek is meg fognak felelni: azaz minden játékos egy-egy adott csapat mezében csak egyszer fog megjelenni benne. Ha minden igaz, Messivel kezdenek, tehát hacsak ő nem igazol valamikor majd egy másik szintén BL-induló csapathoz, ez lesz az egyetlen kártya róla a sorozatban.

2019-05-01.jpg

A kártyák ráadásul rajzoltak lesznek, az első elkészültéről egy videó is elérhető a YoutTube-on:

Árról még sajnos nem tudok beszámolni, de vélhetően a postaköltség ugyanúgy 10 dollár lesz akár több darabra is, mint a Topps Now sorozat esetében. Ezen a linken lehet majd rendelni, ha minden igaz, május másodikától:
https://uk.topps.com/living-set.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr5514798166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása