KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Foci- és sportkártyabörze Budapesten – November 12

2017. október 12. - Beniiiiii

Focis- és sportkártya börze lesz Budapest belvárosában november 12-én, vasárnap (ELLÁTÓház • VII., Dob utca 19.)

• Temérdek asztal várja azokat akik cserélni szeretnének, és azokat is akik adni- venni. (A csere és adásvétel a legkisebbekre tekintettel várhatóan külön termekben zajlik majd - lesznek külön erre a célra felállított csereasztalok is.)

borze-cover.jpg

• A rendezvény ingyenes, lesz anya-, és apamegőrző is.

• Természetesen más sport- és gyűjthető kártyákat is hozhattok (kosaras, amerikai focis, hokis, kézilabdás, olimpiai túró rudis, Star Wars, Gru...). Nincs különbség abban sem, hogy Topps Match Attax, Panini Adrenalyn XL vagy más, akár prémium kártyákkal jöttök.

• Néhány segítő folyamatosan a gyerekek rendelkezésére áll majd, ha nem tudják, mely kártya mennyire ritka, mit ér, szóval, hogy segítsük a cseréket és mindenki elégedetten távozzon a csereasztaloktól.

Gyertek el, és terjesszétek ismerőseitek körében is, hiszen hasonló nagyszabású fociskártya börzék Budapesten az utóbbi évtizedekben alig voltak (ha egyáltalán). Arra is mutatkozik esély, hogy havi/kéthavi rendszerességgel meg lesz tartva!

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr2413513077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása