KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Jön a Topps Champions League Museum Collection Soccer!

2018. február 15. - Beniiiiii

Mindenki arra számított, hogy a Topps következő Champions League sorozata az új Showcase vagy a korábban már beharangozott Chrome lesz, de úgy tűnik, hogy mégsem. Ma ugyanis bejelentettek egy olyan új sorozatot, amellyel vélhetően a Panini Flawless/Immaculate top-prémium termékeinek kíván alternatívát teremteni a Topps!

A Topps Champions League Museum Collection Soccer 2017-18 sorozat május 30-án fog megjelenni (úgy látszik, a Topps immáron hagyományt csinál belőle, hogy az adott BL-szezon szinte legvégén jön ki a BL-sorozattal). Dobozonként csak 8 kártya lesz benne, ebből fixen egy-egy mezdarabos-aláírt, "sima" aláírt és "sima" mezdarabos várható, kartononként pedig 12 doboz.

75 alapkártya lesz benne, 4-féle parallel változatban:
- #/75: Sapphire
- #/50: Gold
- #/25: Ruby
- 1/1: Black

A legritkább aláírtak a "framed autograph" és "dual autograph" változatok lesznek, kartononként csupán 1-1 darabbal (#/25-ös és, 1/1 változatokkal). Az aláírt mezdarabosok #/99-ig lesznek számozva, a "Jumbo" mezdarabosok #/50, #/25 és 1/1 variánsokkal, továbbá 3 mezdarabot tartalmazó lapok is jönnek.

Forrás és még több infó a Blowoutcards oldalán: https://www.blowoutcards.com/blog/first-buzz-2017-18-topps-uefa-champions-league-museum-collection-soccer/

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr9713670676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Negyzola 2018.03.18. 23:23:44

Hali! Qrva (vagyis nagyon) jó az oldalad, örülök, hogy rábukkantam! AZ ebben a cikkben említett kártyákat nálunk is meg lehet majd vásárolni vagy ez megint csak a szokásos Nyugatnak van?! A másik kérdésem pedig az lenne, hogy Magyarországon levő focis kártyák között is megbújnak aláírtak és mezdarabosak? Kb. 10 éve folyamatosan veszem és soha nem találkoztam ilyenekkel sajnos... Előre is köszi a választ!

Beniiiiii 2018.03.19. 08:10:13

Szia! Magyarországon az újságosoknál és közértekben, hiper- és szupermarketekben az idei BL Match Attax volt az első, amelyben lehetett aláírt kártya, de mivel Garteh Bale ilyen lapjából világszerte összesen 250 darab került a csomagokba, ez minimálesély.
A Museum Collection Soccer egy úgynevezett prémiumsor, pont a számos aláírt , a mezdarabos és a jóval magasabb minőségű lapok miatt. Az ára is jóval magasabb lesz az egyszerű alapsorozatokénál. Ezt (majd, ha megjelenik) és hasonló sorozatokat csak speciális szakboltokban lehet kapni. Budapesten a zomi.hu-t zozone.hu-t ajánlom ("fitikai bolt" bemehetsz, kérdezhetsz), de a debreceni itcshop.hu webshopból is szállítanak országszerte bárhová (ők is segítenek, ha emailben kérdezel).
süti beállítások módosítása