KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Március 15-én jelenik meg a Match Attax Premier League Extra

2018. március 06. - Beniiiiii

Azaz az angol bajnokság Match Attax alap-sorozatának minden szezonban megjelenő frissítése (A Panini ezt update-nek nevezi, már amikor megjelentet ilyet, a tavalyi FIFA365-höz például volt). EGyelőre kevés infó van róla, több, mint 220 kártyából áll majd, hagyományosan 9 kártyás csomagokban jelenik meg, és a friss igazolások már új csapatuk szerelésében lesznek benne (Alexis, Aubameyang, Giroud, Sigurdsson...).

ma_extra_1.jpg

Eddig csupán két limitáltat szellőztettek meg, közülük Alexis Sanchez arany változata lesz a starterben, az ezüst pedig a március 15-én megjelenő Match of the Day magazinhoz mellékelve. A Harry Kane limitált három színváltozata a kis fémdobozokból lesz majd húzható.

ma_extra_3.jpg

ma_extra_2.jpg

(Az Alexis Sanchez limitált bronz és ezüst változatain látható képek vélhetően nem meccsen készültek, hanem stúdióban. Ezek így elég furák. A digitális fényképezőgépek korában még mindig drága volna a nyersanyag??? )

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr2413720206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása