KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Portugáliában, Franciaországban és Belgiumban is önálló matricasor jelent meg a vébére

2018. május 11. - Beniiiiii

Méghozzá mindhárom keményfedeles albummal. Kiadójuk a Panini Family. A belga sor 228 matricából és 12 tetkóból áll. A Carrefour boltokban kapható (amely lánc igen erős kártya és matricafronton, Spanyolországban például a Topps-szal összefogva jelent meg tavaly exkluzív "Star Wars - Az utolsó Jedik" kártya- és matricasoruk).

A portugál sor mindössze 100 matricából áll, ám annál különlegesebb. Ugyanis a 32 oldalas album talán nagyobb hangsúlyt kapott, az oldalankénti 2-3 vagy 4 matrica szinte csak kiegészítőnek tűnik hozzá. Sajnos rögtön a mi lisszaboni 3-0-ás vereségünkkel kezdődik, tehát magyar vonatkozása is van ennyiben. (A képeket köszönöm Nuno Pereirának)

Franciaországban szintén a Carrefour üzleteiben érhető el a belgákéhoz hasonló önálló matricasor, 96 matricával és hat tetkóval. Sajnos még csak a borítójáról tudok képet mutatni (naná, az is keményfedeles).

francia.jpg

Ellenben Franciaországban a Panini matricasorához olyan kezdőcsomagot is árulnak, melyben egy XXL-méretű limitált kártya is található az Adrenalyn XL World Cup Russia 2018 sorozathoz, megvan tehát a sokadik nehezen megszerezhető ritkaság a kártyasorhoz is. Kizárólag a "Toys Я Us" áruházlánc boltjaiban kapható.

bleus2.jpg

bleus.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr813907268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása