KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Gyűjtőalbum is megjelent a World Cup Prizm sorozathoz

2018. június 20. - Beniiiiii

Legalábbis Európában, és egyelőre kizárólag német nyelvű változatban. Egyedül a Panini német webshopjában kapható, igen kedvező, csupán 4 eurós áron. Azonban nemhogy a teljes sorozat nem fér bele, hanem a 300 base lap is csak úgy, hogy a lapok egymásnak háttal fordítva be vannak duplázva a zsebekbe. Ez egy Adrenalyn sorozat esetén nem különösebb probléma, hiszen azokon a kártyákon nincsen lényegi információ a hátoldalon. A Prizm lapokon azonban olyan érdekességek olvashatók a játékosokról, ami miatt nem feltétlenül éri meg beduplázva tárolni őket. Tehát aki ebben tartaná a VB-sort, annak célszerű legalább két albumot a base sornak, és esetleg egy harmadikat az inzerteknek.

album2.jpg

Néhányan azonban, akik rendeltek már belőle, szerencsére elárulták, hogy az albumok minősége ugyanolyan silány, mint a legutolsó Adrenalyn XL sorozaté volt, így komolyan felvetődik, van-e értelme. Esetleg 1-1 darabnak, hogy meglegyen a hivatalos elő és hátoldal, hiszen a kártyákat eszerint mégis csak jobb valamilyen 9 zsebes UltraPro albumlapban tárolni.

A PaniniShop.de oldala, ahonnan rendelhető:
https://www.paninishop.de/serie/2018-panini-prizm-world-cup-soccer-trading-cards

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr8514059690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása