KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Először jelenik meg prémium kivitelű Match Attax sorozat

2018. szeptember 30. - Beniiiiii

Nem vicc, megtörténik, amit talán senki sem várt, prémiumsor jön támadó és védőértékekkel! Korábban, ha valaki kérdezte, mindig azt mondtam, hogy úgy a legkönnyebb megkülönböztetni a normál- és prémiumsorozatokat, hogy előbbiben a játékosnak vannak számai, utóbbi esetben pedig a kártya (nem feltétlenül, de lehet) számozott. Na, ez innentől huss...

2018-09-30-0.jpg

Már előrendelhető, de csak október 25-től kezdik kiszállítani a Match Attax Ultimate sorozatot. Amely azt ígéri, hogy prémium minőségű kártyákat tartalmaz, amint az első promóciós képeken látjuk, aláírtak és mezdarabosak is lesznek benne, továbbá "sketch" kártyák is. Utóbbi kifejezést a Topps Star Wars és egyéb szórakoztató (entertainment) sorozataiból már ismerjük, ott grafikusok által készített, egyedi, azaz egy-egy példányban létező kézzel rajzolt kártyákat fedett. A képen viszont azt tippelem, hogy csak valami hasonlót mutatnak, majd meglátjuk, mik lesznek ezek.

A "Premium Foil Cards" felirat elég egyértelmű, a Chrome, Prizm vagy Select sorozatokból is ismert műanyagfóliás lapokra számíthatunk. Mindenesetre ha lesznek benne prémium limitált kártyák is, mogyorós csokis pörköltet fogok vacsorázni, mert ez a kettő is kábé úgy illik össze.

2018-09-30-1.jpg

2018-09-30-2.jpg

2018-09-30-3.jpg

Idén tehát már ez a harmadik bejelentett Premier League sorozat:
– Match Attax (normál)
– Match Attax Ultimate (prémium)
– Chrome (prémium)

A kezdőcsomag 10 fontba fog kerülni (album + 5 kártya), a 15 kártyás dobozka pedig 7.5 fontba. A fél font/kártya ár a ritkább normál Match Attax lapok ára (hiszen ezek 0.4-0.8 font között rendelhetők egyenként a megjelenés után 4-5 hónappal a Toppsdirect oldaláról). Kérdés, hogy lesznek-e benne számozott parallelek, vagy ez csak egy jobb kivitelű, logikája szerint mégiscsak normál sorozat lesz. Már elő is rendelhető a Toppsdirect honlapján: https://www.toppsdirect.com/collections/match-attax-ultimate.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr7714272363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása