KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Tovább rombolja a Panini a renoméját

Treble helyett Trouble Soccer

2018. december 05. - Beniiiiii

Néhány napja írtam a közelgő Treble Soccer prémiumsorról, amit világszerte komoly várakozás előzött meg, hiszen annak ellenére, hogy a sorozat előzetesen olyan "semmi különös", zagyvaságnak tűnt, azért egy nagy dobást mégis tartogatott. Nevezetesen végre összemixelték a kártyát és a matricát, és aláírt Panini vb-matricákkal reklámozták a sort. Ilyenekkel, mint ez a "babocska" itt:

2018-12-05-01.jpg

Neki is indult fél Ázsia, Hong Kongban rengeteg karton nyílt az első napon (Kínában talán még több, de arra nincsen rálátásunk), aztán a gyűjtők java csak lesajnálóan legyintett vagy egyenesen dühöngött (a kulturáltabbak kínjukban nevettek), amikor meglátták, hogy az aláírt vb-matricák sorának legtöbb kártyája így néz ki:

Igen, jól látjátok, a Panini volt olyan bölcs, hogy a kártyára ráragasztott egy vb-matricát, alá pedig egy "matricás" aláírást. Ez valahol óriási ciki, hiszen mindenki "igazából aláírt" matricákat várt, ezzel a különlegességgel csigázták fel a gyűjtőket, majd rögtön el is vették a kedvét a sorozattól a legtöbbnek. Ez így ugyanis minek? Matricára "matricás" aláírást?

Jó, persze, néhány C. Ronaldo, Messi és Neymar valóban aláírt matricán lesz benne, de azok ritkák lesznek, mint a fehér holló. A többiben pedig megint azt látja a gyűjtő, hogy de jó lett volna, ha...

Több helyen át is nevezték a sorozatot Treble-ről Trouble-ra. Röhögni ér!

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr914438716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása