KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

A Panini Prizm-sorozattal veszi vissza a Premier League-et!

2019. július 29. - Beniiiiii

Korábban többször is foglalkoztunk már azzal, hogy a soron következő szezontól a Panini visszaveszi a Premier League kiadási jogait a Topps-tól. Bizony, viszlát Match Attax Premier League, viszlát Crome, viszlát Finest, meg sorolhatnám a tucatnyi sort, amit a végén kihozott a Topps, kicsit bizony rablás jelleggel, mielőtt a licencük lejárt volna, az utolsó utáni bőrt is lehúzták az elkötelezett gyűjtőkről.

Ezért is vagyok kicsit szkeptikus, mekkora fizetőképes piac maradt a Panini által csak most bejelentett sorozatra, a Prizmre. Ami nem olcsó termék, sőt, egyenesen a cég zászlóshajó-sorozata, hiszen Prizmből eleddig csupán két vébé- és egy EB-sor jelent meg. A legrangosabb tornák. Hogy a Premier League ezt a sorozatot kapta, nem kis elismerés.

Ellenben miért is, ne, hiszen világszerte ennek a ligának van a legtöbb szurkolója, Liverpool, Chelsea, Manchester United, Tottenham, Manchester City, Arsenal… Ők adják a liga közel harmadát, egyetlen más bajnokságban sincs ennyi nemzetközi sztárcsapat. Szóval, ha valamire, hát erre bizton építhet a Panini!

2019-07-30-f.jpg

Augusztus 23-án jelenik meg, kartononként 12 doboz, dobozonként pedig 12 darab 12 kártyás csomag, azaz ugyanúgy 144 kártya dobozonként, mint a Prizm Euro és World Cup Prizm soroknál. Minden dobozban egy garantált aláírt lesz, ezen felül 16 base parallel, és inzertek. Utóbbiakból 10 sor jelenik meg, klubcímerek, stadionok, továbbá, ilyen-olyan fantázianevű inzertsorok. Az alapsor 300 darabos lesz, ami a 20 csapatra leosztva átlagosan 15 kártya.

2019-07-30-h.jpg

A jelen játékosai mellett 15 legenda aláírása is megtalálható lesz benne, névsor még nem áll rendelkezésre, de a képek alapján biztosan közük lesz Cristiano Ronaldo (Igen, Manchester United mezben), Alan Shearer és Michael Owen is.

Az alapsornak három számozatlan parallelje lesz (Silver, Multi-color, Hyper), továbbá nyolc számozottja, nagyjából az eddigi Prizm-színekben: Blue (/199), Red (/149), Purple (/99), Blue Ice (/75) Orange (/25), Gold (/10), Gold Power (/5) és a fekete 1/1!

És hogy mindez még meg is legyen fűszerezve kissé, kartononként 1-1, a Select sorozatban megismert Kaboom kártya is előbújik majd.

Az ajánlott csomagár 10 dollár, a dobozár pedig 120 dollár (hiába „angol sor”, a kiadó amerikai, így az árakat saját pénzben számolják).

2019-07-30-i.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr2314985684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása