KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Elég csúnya hiba az Immaculate sorozatban

2019. augusztus 10. - Beniiiiii

Pár hete jelent meg az egyik idei csúcskategóriás sorozat a Paninitől, az Immaculate Soccer (itt írtunk róla). Már az első héten kihúzták ezt a kártyát:

mis-au-muller-cronaldo_2.jpg

Gyönyörű Thomas Müller mezdarabos kártya, benne a mez Bayern München feliratának egy darabjával. Hol a hiba? Hát, hogy ez nem az ő aláírása, hanem bizony Cristiano Ronaldóé! Oké, ilyen ezernyi kártya között előfordulhat, matricás aláírás van rajta, összecserélték, volt már ilyen, bár az elég kellemetlen, hogy pont az egyik legkeresettebb sztár szignójára nem figyeltek eléggé.

Aztán jött ez! Érdemes belenézni a GotBaseballCards csapat videójába, ahol a breaker már mondja is előre, hogy látott már pár hibás kártyát, de ilyet azért még ő sem:

Bizony, erre a Cristiano Ronaldo kártyára pedig Thomas Müller aláírása került. Szóval a hibát oda-vissza követték el. Ha ritkán, de történt már hasonló hiba korábban is. Egyszer például egy macskajancsi baseball-játékos kártyájára ragasztott egy jómunkásember Magic Johnson aláírt matricákat...

PS: Aki olykor breakel, fontolja meg a Bayern spotot, hátha van még belőle :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr10015003246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása