KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Elírták Gulácsi nevét – a legtöbb magyar gyűjtő lemaradhatott róla

2020. március 28. - Beniiiiii

A Topps Champions League Living Set sorozatban hetente általában három kártya jelenik meg. Nem húzhatók csomagból, csak online rendelhetők, és annyi készül belőlük, ahányat a gyűjtők megrendelnek. Már több, mint 140 jelent meg belőlük. A héten ezek között először magyar játékos is megjelent Gulácsi Péter személyében, ám elírták a vezetéknevét, így vélhetően rengeteg magyar gyűjtő maradt le róla. Mert a hiba ilyenkor végigfut, ezek például felkerülnek az eBay-re is, ha valakinek ott be is van állítva megfigyelésre Gulácsi neve, a Gulasci kifejezésre nem fog értesítést kapni róla.

2020-0327-gula-1.jpg

2020-0327_gula-2.jpg

A rendelési időablak általában 5 nap, ami sajnos nemrég járt le, és ezt követően a Topps azt is megmutatja, hány darab készült belőle (ez a "print run"). Igen, mindössze 107 darab:

2020-0327-gulatopps107.jpg

Nyilván sokaknak most ezer fontosabb dolguk van, mint kártyákat kutatni vagy vásárolni, a járványhelyzet miatt most ezen kártyákból a korábbi 160-200 darab helyett különben is általában ennyi, alig száz feletti mennyiség készül. De az, hogy Gulácsi kártyája esetén sincs növekmény, sajnos azt jelentheti, hogy az elírt név miatt jóval kevesebb magyar gyűjtő vette észre, mint ahány amúgy normál esetben szívesen eltett volna belőle egy darabot a gyűjteményébe.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr2215567116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása