KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Jön az idei karikatúra matricasorozat a TschuttiHeftlitől

2018. március 29. - Beniiiiii

Április 6-án jelenik meg a focis matricák talán legegyedibb sorozata, a csupa karikatúrából álló Tschutti Heftli Sammelalbum 2018. Az 530 darabos sorozat 10 darabos csomagokban jelenik meg, melyek egy angol fontért már elő is rendelhetők. Az album üresen 2,5 angol fontért, a starter (album + 10 csomag) 10 fontért, ugyanennek a 20 csomagos változata 20 fontért (érdemes lehet kicsit várni, ugyanezek szerintem euróban is "jóárasítottak", azaz olcsóbban is rendelhetők lesznek). Magyarországi terjesztésre nem látok esélyt, sajnos a korábbiak sem voltak elérhetőek itthon.

tsch_2018_a.jpg

Ugyan egyelőre kevés matricáról tudunk képet mutatni, de Jordi Alba, Hugo Lloris, Leo Messi, Luka Modric vagy Raheem Sterling portréit a világ bármely nagy múzeumának falán el tudnám képzelni. Az alkotókat megbecsülik, valamennyi karikatúrán megtalálhatók a kariatúristák nevei.

tsch_2018_b.jpg

tsch_2018_c.jpg

tsch_2018_c.jpg

tsch_2018_c.jpg

tsch_2018_c.jpg

tsch_2018_c.jpg

tsch_2018_c.jpg

tsch_2018_c.jpg

tsch_2018_c.jpg

tsch_2018_c.jpg

Én magam nem gyűjtök matricasorozatokat (ilyenkor bánom is), és ugyan a Panini és a Topps minden évben megpróbál újítani valamit, de úgy vélem, ilyen izgalmas sorozatra soha nem lesznek képesek, ahhoz az övéik túlságosan uniformizáltak. Nem rosszabbak vagy jobbak, csak ez valami teljesen más.

A képek és információk forrása a Cartophilic:
https://cartophilic-info-exch.blogspot.hu/2018/03/tschutti-heftli-tschutti-heftli.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr413787680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása