KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Három normál és egy XXL limitált egy lengyel magazinban, mely itthonra is rendelhető

2018. július 07. - Beniiiiii

A napokban jelent meg a Kick it! magazin legújabb száma. Benne három normál méretű és egy XXL limitált kártyával a Panini Adrenalyn XL World Cup sorhoz: Ahmed Musa, Alan Dzagojev és Emil Forsberg normál méretben, valamint Harry Kane XXL-limitált kártyán.

kane-xxl.jpg

Ezek a kártyák a hazai másodlagos piacokon sokszor indokolatlanul drágán cserélnek gazdát, holott magyarországi címre is rendelhetők egy lengyel webáruházból. Az újság a négy kártyával + 1 csomaggal csupán 900 forint. A postaköltség viszont nem kevés, így érdemes többen összeállni és együtt rendelni, hogy az többfelé osztódjon szét. További nehézség, hogy ez a webáruház csak lengyel nyelven érhető el, így ajánlott Google-fordítóval végigbotorkálni a regisztráción és a rendelésen.

Az újság az Empik.com webáruházban:
http://www.empik.com/just-kick-it,p1044815937,prasa-p

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr5014099807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása