KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Nyakunkon az új FIFA 365 és Match Attax sorozatok

2019. augusztus 21. - Beniiiiii

Mivel rövidesen megjelenik mindkettő. A két kiadó (Panini és Topps) egyre élesedő rivalizálása miatt pedig biztosra veszem, hogy mindkettő igyekszik beelőzni a másikat. Jelen pillanatban a megjelenési dátumok még nem ismertek, ám néhány kép már kiszivárgott. A – hangsúlyozottan megerősítetlen hírek szerint – a Match Attax sorozat biztosan megjelenik az Egyesült Királyságban, de nem biztos, hogy Európa más részein is. Ezt vegyük pletykának, melyik az a kiadó, amely lemondana a világ többi gyűjtőjéről, bár, ha csak egy országra fizettek jogdíjat... Mindenesetre elég érdekes, hogy például a Wolwerhampton Wanderers is megjelenik a szettben, és a Bajnokok Ligája mellett az Európa Liga is feltűnik a csomagoláson. A teljes sor 331 kártyás lesz, a 10-féle limitáltnak lesz bronz, ezüst és arany variánsa is.

A kezdőcsomagban lesz egy 15 darabos exkluzív szett is, mely lapok csomagból nem húzhatók, csak a gyűjtőalbummal együtt lesznek elérhetők ebben a kiszerelésben - feltételezem, a Topps nem fogja majd visza magát, és ezekkel a számolatlanul megjelentetett exkluzív szettekkel próbálják majd minél több féle kiszerelés megvásárlására rávenni a gyűjtőket.

2019-08-21-ma2.jpg

A Panini-féle FIFA 365 sorról még alig bukkant fel bármilyen számottevő információ, bár arra szinte biztosan mérget vehetünk, hogy mivel elnyerték a Premier League kiadási jogait, biztosan több angol csapatra számíthatunk benne. A gyűjtőalbum és a csomag dizájnja azonban már terjed különböző fórumokon. Nekem kifejezetten tetszik a letisztult fehér arculat.

2019-08-21-axl.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr715019048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása