KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Exkluzív limitált lapok az idei Match Attax BL-sorban

2017. július 15. - Beniiiiii

Összeállt a Topps és a Konami, a Pro Evolution Soccer (PES) videójáték fejlesztője. A jövőben vélhetően egy raklapnyi digitális kártya jelenik meg e frigynek köszönhetően. Fizikai kártyákról egyelőre annyit árultak el, hogy a jövőben limitált kiadású kártyák lesznek a játék dobozos változataiban (PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360).

Az első hármat már meg is mutatták, ezek a szeptember 14-én megjelenő PES 2018 játék dobozaiban lesznek. A Topps annyit tett hozzá, hogy a rajongók így előbb juthatnak e kártyákhoz, mint ahogy a sorozat megjelenik. Ami akár azt is jelentheti, hogy nem feltétlenül lesznek exkluzívak, és talán ezek normál módon is elérhetők lesznek – bár az aljukon látszódó, PES-sel kezdődő számozás, valamint a "PES Attack" és "PES Trio" feliratok, sajnos nem ezt sejtetik.

Mindenesetre bitang jól néznek ki!

A sajtóközlemény a Konami oldalán (a képek is onnen vannak):
https://www.konami.com/games/eu/en/topics/14221/

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr1213506361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása