KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Megjelent a Match Attax Champions League sorozat

2017. szeptember 28. - Beniiiiii

Ma megjelent nálunk is a Match Attax Champions League sor. Csomagokat már többfelé, de kezdőcsomagot, blistert és multipackot még csak pult alatt láttam. A checklistet érdemes böngészni, kicsit más lesz a leosztás, mint tavaly:

• CR7 az egyetlen limitált, amely több színben is megjelenik (arany és ezüst).

• A többi limitált lapon egy-egy játékosból csak egy színváltozat van, tehát Griezmannból (Multipackban) csak arany létezik. Dele Alliból csak ezüst... Azaz maximum 8+8+8 = 24 limit lesz összesen, de jelenleg ennél jóval kevesebb érhető el a csomagokból, meglátjuk, hogy a speciális kiszerelésekkel együtt valóban meglesz-e ennyi limitált kiadású lap.

• 3 speciális Limitált lap csak a Pro Evolution Soccer dobozaiban lesz megtalálható. (Ezeket lásd egy korábbi bejegyzésben.)

• Magyar játékos is lesz a sorban: Gulácsi Péter az RB Leipzig kapusaként!

gp_ma_cl.jpg

• Sajnos a legnehezebbnek a Limitáltak mellett 3 egyenként 15 darabos inzertsor ígérkezik melyek kizárólag a Mega Tin-ben jelennek meg. Ezek: Game Changers / Club Heroes / New Signings. (Remélem nem egyesével lesznek beleszórva, mégsem lehet annyira galád a Topps, hogy a 45 kártyáért 15 Mega Tint kelljen megvenni.)

• Újdonság még, hogy lesz benne a 22db-os Man of the Match, a 11 darabos CLUB100-as és 5db-os Hat-trick Hero inzertsorok mellett egy All Star XI nevű 11db-os és egy Super Strikers nevű 22db-os inzertsor is. Az All star XI már húzható csomagokból, a Super Strikersnek egyelőre se híre, se hamva.

• A klubcímerek és duo lapok nem különböznek kivitelre a base lapoktól (egyszerű papír csilivili nélkül), a csapat-szettekben lesznek "csillogós" Hot Shot és Defensive Dynamo lapok is.

• A Winner – azaz a Real Madrid – sor idén sem sima papírlapok lesznek, ezüst csíkok kerültek rájuk.

• A csak online játékkal nyerhető PRO11-es sor 22 darabos lesz.

• Mindezeken felül világszerte el lesz még szórva a csomagokban néhány matricás aláírt lap is, ezeket Platinum Limited Edition-nak hívják, eddig egyetlen ilyen ismert: Garteh Bale - világszerte összesen 250 db

Egy már majdnem teljes checklist is megtalálható a Cartophilicen:
https://cartophilic-info-exch.blogspot.hu/2017/09/topps-uefa-champions-league-match-attax_27.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr5713512479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása