KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Match Attax Champions League 2017/18 friss infók

2017. október 01. - Beniiiiii

1: Végre kiderült, hogy a checklisteken Nagy Fémdoboz-exkluzívként jelzett 3db, egyenként 15-15 darabos subset (Game Changers, Club Heroes, New Signings) úgy jelenik meg, hogy mindegyik nagy fémdobozban benne lesz valamelyik teljes subset (mind a 15 kártyájával). Azaz elég lesz fejenként 3 nagy fémdobozt venni.

megatins.jpg

2: Továbbra sincs hír a 22db-os Super Strikers subsetről, egyelőre senki nem találja ezeket a lapokat, nincs a csomagokban, blisterben, multipackban, kis fémdobozban (egyelőre ezek kaphatók itthon). Minden checklisten rajta vannak, mindenki értetlenkedik, hogy jó, de hol vannak... Képek is vannak róluk (ezek figyelnek e bejezésben), de ennyi, semmi több). Lehet, hogy valami eddig ismeretlen kiszerelésben lesznek (Premier League MA-sor alapján ez lehet gyűjtő- és cseredoboz, ádventi naptár, vagy ki tudja). Akinek van infója, sikítson!

3: Már elindult az online játék a PRO11-es lapokért, melyekből 22 darab lesz. A www.toppsfootball.com magyar nyelvű változatában heti nyereményekről írnak, reméljük ez így is lesz, mert tavaly Anglián és Írországon kívül havi 1-et adtak. Aki most kapcsol hétfő hajnali 1-ig még letolhat pár meccset, akkor zárul az eheti forduló (ha ez sem változott tavaly óta).

4: Limitáltak előfordulása:

• Kezdőcsomagból: Cristiano Ronaldo GOLD

• Blister és Multipack: Antoine Griezmann GOLD, vagy David Luiz SILVER, vagy Iker Casillas BRONZE

• Kis fémdoboz: Luis Suarez GOLD, vagy Dele Alli SILVER, vagy Radamel Falcao BRONZE

Fentiek mind jöhetnek csomagból is. Viszont az alábbiak (egyelőre) csak csomagból húzhatók:
- Robert Lewandowski GOLD,
- Gabriel Jesus GOLD,
- Paul Pogba GOLD,
- Marco Reus GOLD,
- Mohamed Salah GOLD,
- Cristiano Ronaldo SILVER

És... és egyelőre ennyi, 8 GOLD, 3 SILVER és 2 BRONZE jön az eddigi termékekből, bár a számozásuk alapján valószínű, hogy mindhárom színváltozatból 8-8 darab lesz, legrosszabb esetben a SILVER és BRONZE limitekből csak 6-6.

És ne feledjük a Pro Evolution Soccer-ben megjelent 3db exkluzív GOLD limitáltat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3713512515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása