KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Match Attax Premier League exkluzív inzertsorok

2017. október 20. - Beniiiiii

Angliában ilyen nagy fémdobozokban árulják a négy, egyenként 15-15 darabos subsetet a Premier League Match Attax sorozathoz:
• Goal Machines (Rooney arany limittel),
• Midfield Masters (Eriksen arany limittel),
• Defensive Heroes (Koscielny arany limittel),
• Game Changers (Hernandez arany limittel).

ma_pl_megatins.jpg

(Igen, ezek mini tineknek tűnnek a képeken, de ettől még jó nagyok, a Topps is hol midi, hol mega tinként, azaz közepes vagy nagy fémdobozként hivatkozik rájuk.)

Egyenként 10 fontba kerülnek. A 15db-os subseteken kívül van mindegyikben egy-egy arany limited, 7-7 "shiny", azaz valamely fényes inzert, és még 37 lap, összesen 60.

A nálunk is kapható Match Attax BL-sorozat háromféle 15-ös subsetje az előzetes hírek szerint hasonló nagy fémdobozokban lesz, kíváncsi vagyok, rá lesz-e írva, melyikben melyik lesz, vagy random - ha egyáltalán kapható lesz itthon és nem online kell majd rendelni azt is.

(Az ötödik MA PL külön kapható subset, a "Kit colours" Tesco-exkluzív, más, műanyag gyűjtődobozos kiszerelésben.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr313514813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása