KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Kigyűjtött Spectra Global Icons aláírt szett

2018. január 31. - Beniiiiii

A Panini Spectra Soccer sorozat 2016 november elején jelent meg, azaz 15 hónapja. A számos subset közül az egyik a 36 darabos Global Icons aláírt-sor. A legritkább játékosokból csupán 40 darab került bele, a gyakoribbakból akár 199 darab is. Csak néhány jobb név közülük a teljesség igénye nélkül: Bale, Cech, Di Maria, Dzeko, Evra, Fabregas, Giroud, Hart, James R., Kane, Lewandowski, Messi, Modric, Müller, Neymar Jr., Pirlo, Rakitic, Ramos, Ramsey, C. Ronaldo, Schweinsteiger, Suarez, Vidal...

2018-01-31-spectra-1.jpg

Első alkalommal látok kigyűjtött sort belőle valakinél, persze lehet mondani, hogy "csupán pénzkérdés", hiszen Cristiano Ronaldo, Messi, Neymar aranyárban van, de azért az elgondolkodtató, hogy ha valóban csupán a pénzről szólna ez a hobbi, akkor ez nem tartott volna 15 hónapig. Türelmesen, olykor egy kis szerencsével, odafigyelve is lehet művelni ezt, és persze abban a tekintetben mindenképp mértékkel, hogy ha valaki egyszer eldöntötte, hogy mit szeretne (és nem összevissza bontogat és vásárolgat különböző sorozatokat), akkor tartson ki amellett és ne csábuljon el másnak. A kártyák ára ugyanis folyamatosan változik, ha jön egy új sorozat, sokan hajlamosak a régebbi lapjaikat (akár durván) ár alatt öt perc alatt pénzzé tenni, vélhetően ez a sorozat is úgy jöhetett össze, hogy a nemrég megjelent Immaculate miatt nagyon sokan árulják ki a régebbi lapjaikat, és bizony a túlkínálat ezek árát is hajtja lefelé (időlegesen - teszem hozzá én).

2018-01-31-spectra-2.jpg

Mindenesetre nem mindennapi látvány. Szerintem bárki odaadná a fél gyűjteményét (vagy akár az egészet???) egy ilyen képért a kanapé fölé!

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr1313621190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása