KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Nincs jobb szó: zseniálisak a német válogatott idei autogrammkártyái

2018. március 21. - Beniiiiii

A németeket gyakran froclizzák, hogy pontosak, precízek, hatékonyak, de nem elég kreatívok. Na persze... Tessék csak megnézni, milyen ötletes autogrammkártya szettel álltak elő a világbajnokság évében. Érdemes a képet fel is nagyítani:

nemet_2.jpg

És tessék, itt van néhány aláírva is:

nemet.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr8513762980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Bencsik 2018.06.01. 13:40:48

hogyan és mennyiért lehet hozzá jutni a német válogatott idel autogram kártyáihoz választ erre az emaill cimre kérek magyarul ha lehet mert semmien idegen nyelven nem értek anna_bencsik@freemail.hu

Beniiiiii 2018.06.08. 19:03:29

Szia!
Ezeket pénzért nem adják sajnos. Vagy találsz e-mail címet a szövetséghez, és jó esetben küldenek párta, vagy kideríted, hogy kinek kell felcímzett felbélyegzett válaszborítékot írnod, vagy - és ez nem nekünk magaroknak van kitalálva - sikerül bejutnod a német válogatott valamely nyílt napjára vagy edzésére, és ott kaphatsz. Sajnos ezek többsége sem rajongókhoz jut el, sokan élnek dílerkedésből, szinte lerabolják a játékosokat, ezért egyre kevesebb ilyen kérést teljesítenek. eBayen lehet még próbálkozni, de mivel ezeket aláíratlul is szórják kifelé (úgy könnyebb hozzájutni), az ott árult aláírtak hitelessége finoman szólva is erősen kérdéses.
süti beállítások módosítása