KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Panini Nesquik FC Barcelona Kihívás 2018 – bemutató bontás

2018. március 29. - Beniiiiii

Egy 23 darabos FC Barcelona sorozatot hozott a nyuszi húsvétra, mely a különböző kiszerelésű kakaókhoz csomagolva érhető el. Csomagonként 7-7 kártyával, és a gyártó nem csak a legnagyobb, hanem néhány kisebb kiszerelésekhez is adja ezeket (800g, 1200g, Extra Choco 390g, Cukorcsökkentett 350g). A kártyák jó minőségűek, elő- és hátoldalukon is lakkozottak, sarkaik lekerekítettek (így strapabíróbbak, kevésbé sérülnek). Hátoldalukon játékfeladványok találhatók (ezek maguk a kihívások), elsősorban kis focistáknak.

Bemutató bontásunkban a 10 csomagból (melyet nem a húsvéti, hanem a kakaós nyuszitól kaptunk) nekünk valamennyi kártya kijött, így a teljes sort meg tudjuk mutatni. A sorozat kiadójának ugyanúgy a Panini Family lett feltüntetve, mint a Tesco áruházakban a kasszáknál osztogatott 2016-os EB-sorozat esetében.

2018-03-29_nyuszi_1.jpg

Bonts még egy csomaggal és fogd rá a nyuszira!

Bővebb információk a Nestlé magyar nyelvű Facebook oldalán:
https://www.facebook.com/Nesquik.HU/

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3813789156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása