KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Got, Got, Need! – újabb dokumentumfilm a Panini-matricákról

2018. május 06. - Beniiiiii

"Got, Got, Need" azaz "Megvan, Megvan, Kell" címmel ezúttal a nagy múltú focimagazin, a FourFourTwo készített egy 20 perces minidokut a Paniniről, elsősorban a matricagyűjtésről. Megszólalnak angol és dél-amerikai gyűjtők is, majd a kiadó képviselői folytatják, még a gyártósorokat is láthatjuk. Ti például tudtátok, hogy Ed Sheeran is online cserélgeti a matricáit, vagy hogy Gianluigi Buffon is komoly gyűjtő?

Az angolul kevésbé biztosan értőknek talán komoly segítség, hogy az egész szöveg feliratozva van. Tegye föl a kezét, aki ne fogadná el szívesen a Panini kiadásokért felelős igazgatójának polcain sorakozó tengernyi jóságot! Vagy legalább ne lapozna bele, röpke... ööö... két-három hónapra!

gotgotneed.jpg

Kattints a képre, ezt a polcot csak teljes képernyőn érdemes végigbogarászni!

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr4413895894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása