KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Topps Star Wars Evolution 2016 – bemutató bontás

2018. május 26. - Beniiiiii

A kiadók nemcsak sportkártyákat adnak ki, az utóbbi években a Gyűrűk urától a Trónok harcán keresztül a Marvel különböző szuperhősös filmjeiig sokhoz megjelent az egyes filmeket kísérő kártyasor. Talán a legkorábbi ezek közül a Csillagok Háborúja sorozat, amelyhez már vagy 50 sorozat jelent meg, a legelső még rágókhoz csomagolt kártyácskák óta. Ugyan blogunk eddig főleg focis-, de mindig sportkártyákkal foglalkozott, mégis úgy gondoltuk, ha már bontunk egy 2016-os Star Wars Evolution dobozt, bemutatjuk azt is.

A doboz attól a Best Sportcardstól érkezett, akiknek hamarosan boltjuk is nyílik Budapest belvárosában, remélhetőleg időnként a rengeteg sportkártya mellett ilyen sorozatok is elérhetők lesznek náluk.

A dobozból a leírása szerint 2 hit volt várható, amelyek lehetnek aláírt, "sketch" (egyedi, kézzel rajzolt kártyák), illetve a sportkártya-sorok mezdarabosainak megfelelő "patch"-kártyák. A base lapok is lakkozottak, szivárványos fényűek, ami más sorozatokra nem jellemző, azokban ezek jellemzően már hiteknek számítanak. A Topps korrektségére jellemző, hogy nekünk egyetlen dobozból kijött a teljes 100 darabos alapsor, de a többit nem áruljuk el, nézzétek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr814004582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása