KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Rövidesen nyit az ország első sportkártya szakboltja!

2018. május 23. - Beniiiiii

Webáruházak és vegyes profilú üzletek már eddig is voltak, ám a közeljövőben Budapesten megnyílik a Best Sportcards Corner, amely az ország első és egyetlen, kizárólag sportkártyákat árusító szaküzlete lesz. Természetesen a rengeteg kosaras sorozat mellett focis- (valamint NFL-es) dobozok, valamint a gyűjtéshez nélkülözhetetlen kiegészítők (albumlapok, toploaderek, "bugyik", displayek...) is megtalálhatók lesznek náluk.

corner.jpg

Miért „Corner”? Mert a bolt egy saroképületben, Budapest VII. kerületében, a Dembinszky és a Hernád utca sarkán várja majd a gyűjtőket. A helyszín ideális, mert a belvárosban, de nem a legközepén található, olyan helyen, ahová tömegközlekedéssel is könnyen el lehet jutni, de viszonylag könnyű parkolni is. A közelben járnak a 70, 74, 75, 78, 79-es trolik, a 30, 30A, 230-as buszok, valamint a kisföldalatti (Bajza utca, Hősök tere) és a 2-es metró (Keleti Pályudvar) megállói is csupán egy rövid, 10 perces sétára találhatók.

Nekik köszönhetően a hazai hobbi is szintet léphet, ezentúl nem kell majd napokat vagy akár több hetet várni a postásra egy-egy új csomagért vagy dobozért (persze ez távolság függvénye is, hiszen a bolt Budapesten nyit), végre be lehet sétálni valahová, végigmustrálni a felhozatalt, és akár egy csomagot vagy több dobozt azonnal megvásárolni.

corner_2.jpg

Aki pedig nem szeretné kivárni hazáig, hogy mi lapul a dobozban/csomagban, a bolt „Breaker Corner”-ében (azaz magyarul: a bontósarpkban) magában, vagy gyűjtőtársaival, akár élő videóban is felbonthatja azt, ami megtekinthető lesz a bolt Facebook-oldalán és a YouTube-on is!

A Best Sportcards Corner honlapja (még beüzemelés alatt): http://www.bestsportcards.com/

és Facebook-oldala: https://www.facebook.com/Best-Sportcards-Corner-1813551865613152/

#anysportforanyone

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr6013994518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása