KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Nem minden hiba, ami elsőre annak tűnik! Vagy mégis?

2018. június 26. - Beniiiiii

Elég sok fórumot megjárt a minap ez a kép. Elsőre hibásnak tűnik a National Treasures-sorozat kártyája, hiszen mit keresne a Chevrolet-logó egy brazil mezen. Logikusnak tűntek az első reakciók is, hogy biztosan összekeveredett valami "a gyárban", hiszen az Immaculate sorozatban több Manchester United-kártyán is feltűnt a Chevrolet-logó, mivel ők a csapat mezszponzora.

marcelo-2.jpg

Én is majdnem továbbléptem, hiszen annyiszor láttunk már hibás mezdarabos kártyákat korábban, hogy az érvelés teljesen helyénvalónak tűnt. Csakhogy szerencsére nem mindenki volt ennyire felületes, és kiderült, hogy a kártya nem feltétlenül hibás. Ugyanis ezekbe a kártyákba nem csak meccsmez-darabok kerülhetnek, hanem olykor bizony néhány edzőmez is felszabdalásra kerül a gyűjtők kedvéért. És íme, a megoldás:

marcelo-3.jpg

A kép egy 2016 novemberi edzésen készült, ma már nem, de akkor még szponzorálta a Chevrolet a brazil csapatot. Nyilván válogatott meccsmezre nem kerülnek szponzorok, de edzőmezre miért ne?

Nekem már csak az nem stimmel, hogy ha ekkora logó figyel a mezen, akkor a fenti kártyának mégis mekkorának kéne lennie? Mert ez kicsit mintha el lenne mérve...

marcelo-4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr1314073483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása