KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Panini Eternal – immáron focisban is Pelé és Maradona aláírt kártyákkal

2018. június 30. - Beniiiiii

A kosaras és amerikai focis gyűjtők már jól ismerik az Eternal sorozatot, amely sem csomagban sem dobozban nem jelenik meg, a mezdarabos és aláírt kártyák egyedül a Panini online webáruházán keresztül vásárolhatók meg. A sorozat nemrég néhány focis kártyával is bővült.

A piac valamiért kevésbé kedveli az ilyen, igazából a szerencsefaktor kizárásával, csupán mélyen a zsebünkbe nyúlva megszerezhető lapokat, ám azoknak ideális, akik nem "sorozatfüggők", például pont az adott játékost gyűjtik, vagy kapnak a lehetőségen, hogy alkudozás nélkül, mégis viszonylag korrekt áron jussanak ezen játékosok aláírt kártyáihoz.

Hét focis jelenleg is megvásárolható, kétféle Maradona, kétféle Pelé és egy-egy féle Michael Owen, Mario Kempes és Franz Beckenbauer.

Maradona a legdrágább, színváltozattól függően 300 dollárról indul, őt követi Pelé 250 dollártól, Beckenbauer 150 dollártól, Kempes és Owen pedig 50 dolláros darabárról indul. Plusz a postaköltség persze (ami Amerikába ingyenes, azon kívül nem). A kártyák fekete (1/1), zöld (#/10) és piros (#/25) színváltozatokban kaphatók, a feketék már persze mind elfogytak.

Kicsit furcsállom, hogy az Owen kártya időkorlátos (e poszt publikálásakor még 6 nap van hátra), a többi viszont nem. Innen rendelhetők:
https://store.paniniamerica.net/cards/paninieternal/2018.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr5814084119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása