KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Elég csúnya baki a Toopstól

2018. augusztus 01. - Beniiiiii

A Topps piacvezető a baseball-sorozatokban, mellette természetesen szép számmal jelentet meg focis kártyasorokat is, és néhány nem sportos szettet is. Ezek közül a Star Wars-sorozatai a legnépszerűbbek. Mivel olyan nagy számban adják ki őket, hogy nem tudnak mindegyik dobozba aláírt kártyát tenni (akkor sem, ha ezek java teljesen jelentéktelen mellékszereplő), kitalálták, hogy felkérnek néhány nagyszerű grafikust, hogy kézzel rajzolt kártyáikkal helyettesítsék a dobozokban az aláírtakat. Ezek az úgynevezett sketch card-ok, melyekből csak 1-1 darab készül, így (bizonyos szemszögből) tulajdonképen 1/1-nek minősülnek. Ráadásul, hogy ezek közül néhány még exkluzívabb legyen, nem mindegyik készül normál kártyára, hanem egyik-másik BB-8-formájúra. Csakhogy volt, akinek ezek így jöttek ki a dobozából:

2018-08-01a.jpg

2018-08-01b.jpg

Mi történt? Vagy elmozdult a csomagban, vagy egyszerűen elszámolták a méretet, ezért lógott ki a pakkból, amikor jött a csomagológép, és így, ahogy van, a kilógó kártyára fittyet hányva lezárt a végét, a sorjázó meg levágta a kilógó felesleget. Szégyen, hogy esetenként 100 dollárnál is drágább dobozokban így kapja meg a gyűjtő a "box-hit"-et, azaz a doboz legértékesebb kártyáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr5014155243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása