KÁRTYAGYŰJTŐ BLOG • Focis- és kosaraskártyák, meg minden sportkártya, ami magyar!

Kártyagyűjtő

Már rendelhetők a Match Attax Champions League 2017/18 sorozat hiányzó kártyái

2018. augusztus 31. - Beniiiiii

Lehet, hogy korábban nyílt, de már él a rendelés lehetősége. Nevezetesen a 2017/18-as Match Attax BL sorozat hiányzó kártyái immáron korlátozás nélkül rendelhetők Magyarországra is (korábban fajtánként csak pár darabot engedett a rendszer). A legolcsóbb base lapok 20 penny/darab áron, az inzertek 100Club vagy MOTM kártyák kicsit drágábban. Limitált kiadások természetesen nem rendelhetők, ahogy sajnos a fémdobozban megjelent extrasorok sem. Viszont még rendelhetők a 2015/16 és a 2016/17 sorozat hiányzó lapjai is, egy postával el lehet intézni azokat is (vájt fülűeknek: a 2016/17-sorozat, a miénktől eltérő képpel megjelent Juve lapjai is, e blog "Művelője" is így tett szert rájuk fillérekért).

2018-08-31.jpg

A postaköltség nekem egy fél raklapnyi kártyára (ha már rendeltem, betettem a kosárba mást is) kevesebb, mint 3 angol font volt, tehát nagyon korrekten nem ezen nyerészkednek. Ha van hiányzó, már csak azért is érdemes most rendelni, mert pár hét és megjelenik az új sorozat, akkor meg már azzal fogunk bajlódni ;)

A ToppsDirecten érdemes előbb belépni (vagy ha még nem vagyunk a rendszerben, regisztrálni), mert a rendelés csak ezt követően adható le. Fontos: a postacímhez ne felejts el megadni telefonszámot, mert egész fura módon a nagyobb csomagokat olykor a GLS futárszolgálat hozza Angliából és nem a postás bácsi, a futárjaik pedig ritkán hagynak értesítőt, legalábbis hivatalosan nem minden épületbe tudnak bejutni, így anélkül nehéz lesz kézhez kapni a kártyákat.

Rendelni innen tudtok: https://www.toppsdirect.com/collections/uefa-champions-league.html

A bejegyzés trackback címe:

https://kartyagyujto.blog.hu/api/trackback/id/tr3514214389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása